10.4 Sydney előrendelési akció (Delphi, Rad Studio, C++builder)

Már csak néhány hét és megjelenik az új 10.4-es, Sydney névre keresztelt főverzió az Embarcadero mindhárom kiemelt termékből (RAD Studio, Delphi és C++Builder). Az új verzió egy sor izgalmas újdonságot fog tartalmazni, melyekkel meg gyorsabban és még könnyebben lehet majd modern, multi-platform programokat és alkalmazásokat fejleszteni.

Ilyenek, többek között, a VCL-t (Visual Component Library) bővítése, (Windows 10 alkalmazások fejlesztéséhez), a FireMonkey GUI csomag javítása, (a hatékonyabb cross platform fejlesztéshez), vagy a fejlesztőkörnyezet hatékonyságának növelése. Hamarosan érkeznek majd a további részletek is az új verzióról, addig is jó támpont lehet a hivatalos Embarcadero Roadmap, amit legutóbb tavaly ősszel frissítettek. (ITT és ITT azért még találhat információt néhány további újdonságról)

Most olcsóbban hozzájuthat a delphi 10.4-hez

Az előrendelési akció keretén belül, most komoly kedvezményekkel vásárolhat vagy upgrade-het az új 10.4 Sydney verzióra, függetlenül attól, hogy Ön új vagy meglévő Embarcadero ügyfél (azon belül verziüókövetéssel rendelkező vagy nem rendelkező).

25% Kedvezmény új licencek esetén – Nagyszerű lehetőség, ha még nem rendelkezik licenccel.

25% Kedvezmény amennyiben meglévő, verziókövetéssel rendelkező licence mellé vásárolna új licencet.

 35% Kedvezmény amennyiben Önnek egy vagy több régi, verziókövetéssel nem rendelkező licence van.

Vegye fel a kapcsolatot a Ker-Soft-al az Embarcadero magyarországi viszonteladójával a részletekért.

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük