Áprilisi Delphi akciók Home Office-hoz

Áprilisban az Embarcadero Magyarországon összesen 4 különböző akcióval támogatja, egyfelől a meglévő vagy régebbi felhasználóit a kedvezményes verziófrissítésben, másfelől pedig az új ügyfeleket abban, hogy kedvezményesen jussanak hozzá első licenceikhez. Az akciók a Delphi, a RAD Studio és a C++Builder termékekre terjed ki.

Áprilisi akciók

  • Korábbi teljes licenccel rendelkező, de verziókövetéssel már nem rendelkező Embarcadero ügyfelek részére, most minden új licenc vásárlásakor 35% kedvezményt biztosítunk.
  • Ha valaki most szeretne Community Edition-ről teljes, kereskedelmi (ún. commercial) licencre váltani, és a community edition-t régebb óta használja, mint 6 hét (a promóció kezdetétől visszamenőlegesen), akkor akár 40% engedményt is kaphat az új teljes licenc árából.
  • Verziókövetéssel rendelkező ügyfelek, akik most további licencet szeretnének vásárolni, akár 25% kedvezményre is jogosultak lehetnek.
  • Mindenkinek aki most vásárol listaáron Delphi, RAD Studio vagy C++Builder terméket, az alap 1 év verziókövetés mellé további +2 év verziókövetést kapnak ajándékba

Az akciók csak a Ker-Soft-nál, az Embarcadero hivatalos magyar parnerénél érhetők el. Bővebb információért látogasson el a Ker-Soft weboldalára.

Jelen állás szerint a fenti akciók április 24-ig érvényesek!

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük