RAD Studio 11.1.5 frissítés

Megjelent a RAD Studio Alexandria legújabb verziója, ami bár nem “fő” verzió, de mégis érdemes szót ejteni róla, mivel több újdonságot is tartalmaz, elsősorban a C++Builder felhasználók számára. (a RAD Studio 11 első alverziójáról itt írtunk korábban: Megjelent a RAD Studio Alexandira 11.1). Természetesen a 11.1.5 tartalmazza a 11.1 verzióhoz kiadott összes hotfixet.

RAD Studio 11.1.5 C++Builder CodeInsight frissítés

A 11.1.5 C++Builder Code Insight frissítés a C++Builder és RAD Studio C++ programot használó ügyfelek számára lehet érdekes (Delphi-felhasználók számára nincs előnye, így nem is javasoljuk a telepítését), hiszen a C++ kódkiegészítésre és a kapcsolódó funkciók javítására összpontosít.

A 11.1.5 emellett számos minőségi javítást tartalmaz a C++Builder-t és a RAD Studio 11.1-et használó C++ fejlesztők számára. Ilyenek, többek között, a teljesítményjavítások, a kódkiegészítési eredmények megjelenítését illető módosítások, a javított navigáció, valamint több a klasszikus fordítót használók számára felmerült probléma megoldását és még sok mást.

Számos új funkció is van, beleértve a több navigációs célpont kezelését egy azonosítóra kattintáskor, a késleltetett indexelést a CPU-használat csökkentése érdekében, valamint egy harmadik beállítást az LSP Code Insight működéséhez (ilyenkor az összes projekt összes fájlját indexeli). Javasoljuk a C++ Code Insight konfigurálására vonatkozó dokumentáció elolvasását, hogy a működését az Ön projektjeihez és igényeihez igazíthassa.

Hozzászólok

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.