Megjelent a Delphi 10.4.2

Hivatalos is megérkezett a RAD Studio (ezzel pedig a Delphi és a C++Builder) 10.4.2-es verziója. A gyártó szerint a RAD Studio 10.4.2 a 10.4 szolgáltatáskészletre és a 10.4.1 minőségére épít, javítva a termék meglévő szolgáltatásait, valamint új képességekkel bővítve azt. Alább részletesen is átnézzük a fontosabb újításokat:

Fontosabb újítások:

  • Kategóriavezető Windows alkalmazásfejlesztés, új natív VCL Windows rendszerrel, vezérlőkkel (TControlList és TNumberBox), hogy még könnyebben lehessen korszerűsíteni az alkalmazás felhasználói felületét, a Microsoft Store és az Enterprise disztribúcióhoz szükséges MSIX alkalmazáscsomagokat, valamint a Konopka Components frissítését (egyik bónusz termék csomagunk).
  • Új fejlesztői hatékonyságot növelő szolgáltatások, többek között az LSP motoron alapuló Code Insight fejlesztése mind a Delphi, mind a C++ számára, egy új IDE-stílus, valamint számos fejlesztést az általános fejlesztői tevékenységek javításához az IDE-ben. Frissítve lett a Migration Tool-t is, hogy megkönnyítse a verziók közötti átállást, és hamarosan érkezik az új Low Code alkalmazásvarázsló a GetIt-en keresztül.
  • Kibővített FireMonkey Platforms támogatás, Android 11 (csak Delphi), macOS 11 (csak Delphi) és az iOS 14 (Delphi és C ++) teljes támogatása.
  • A Delphi fordító teljesítményének fejlesztése, a C++ Win 64 bites linker fejlesztései, valamint a C++ kivételkezelés és az STL fejlesztések.
  • Illetve több mint 600 javítás felhasználók által jelentett problémákra.

További 10.4.2-vel kapcsolatos részletekért érdemes megtekinteni a hivatalos, angol nyelvű blogbejegyzést vagy a részletes Újdonságok oldalt a hivatalos DocWiki-n.

Itt pedig megtekinthetőek a felhasználók által jelentett és a mostani kiadésban javított hibák.

Az installer file-ok az új verziókhoz letölthetők a my.embarcadero.com oldalon az előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára.

Webinstallerhttp://altd.embarcadero.com/download/radstudio/10.4/RADStudio-1042-esd-4203.exe

ISOhttp://altd.embarcadero.com/download/radstudio/10.4/RADStudio-1042-4203.iso

10.4.2 most 26%-os akcióval!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a gyártó meghosszabbította az eredetileg február végén lejáró születésnapi Delphi akciót (minden termék árából -26%) március 20-ig. Erről bővebben itt írtunk. Ajánlatkéréshez látogassanak el a Ker-Soft webshopjába.

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.