Learn to Code Summer Camp 2021 – ingyenes programozói tábor kezdőknek

Ismét itt a nagy sikernek és népszerűségnek örvendő (Embarcadero által támogatott) ingyenes Learn to Code nyári programozói tábor! A 2021-es nyári tábor július 26-án, hétfőn kezdődik és július 30-ig, péntekig tart majd. Ez alatt az egy hét alatt ingyenes online képzés a legjobb oktatóktól tanulhat a világ vezető fejlesztési eszközeiről, online, teljesen ingyen.

Idén ráadásul tovább bővítették a kínálatot: Az ingyenes PyScripter eszközzel, mostantól a Python-t is bevonják a Delphi / Object Pascal, C ++, SQL és webes technológiák, például a HTML és a JavaScript mellé. A programozói nyelvtanulás alapjain túl olyan témákat is részletesen körbejárnak majd, mint: mobilfejlesztés, Android, iOS, Linux szerver, Windows Desktop, játékfejlesztés, webfejlesztés, adatbázisok és még sok minden más!

The Learn to Code Summer Camp is all about learning to program. The content is aimed at people with little to no previous programming experience, or maybe someone who wants to pick up a new language. If that sounds like you, then register as a student. If instead you have some experience you would like to share, then sign-up as a volunteer! Even if you don’t know what you would like to cover yet, but would like to be involved, we would love to have your help!

A Learn to Code Summer Camp célja az alapvető programozói tudás elsajátítása. Az előadások olyan embereknek lettek tervezve, akiknek alig vagy egyáltalán nincs korábbi programozási tapasztalatuk, vagy olyanoknak akiknek van programozói tapasztalatuk, de egy, új programozási nyelvvel is megismerkednének.

Regisztráció a Learn to Code Summer Camp-re.

Hozzászólok

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.