Januári Delphi, RAD Studio és C++Builder akciók

Január végéig a Ker-Soft, az Embarcadero magyarországi hivatalos partnere összesen három különböző akcióval kedveskedik a Delphi és a C++Builder ügyfeleinek. Érdemes megjegyezni, hogy idén, 2020-ban véget ér a Windows régebbi verzióinak támogatása, beleértve a még mindig igen népszerű Windows 7-et. Amennyiben Ön egy régebbi Delphi, C++Builder vagy RAD Studio verziót használ, ez az éveleji akció egy jó alkalom egy újabb platformra történő migrációra.

10-15-25% licence kedvezmény

Amennyiben most dönt új (Delphi, RAD Studio vagy C++Builder) licence vásárlása mellett Professional verzió esetében 10%, Enterprise esetében 15%, Architect esetében pedig 25% kedvezményhez juthat. Minden megvásárolt licenchez 12 hónap verziókövetés és support jár.

Minden második licence 50% kedveménnyel

Ezzel párhuzamosan egy másik (az első verzióval nem összeköthető) akció is elérhető. Ha most 2db (vagy bármilyen páros számú) Delphi, C++Builder vagy RAD Studio licence vásárlása mellett dönt, minden második licence-re 50% kedvezményre jogosult!

1+1 év verziókövetés 1 áráért

Ha hosszabb távú fejlesztési céljai lennének, vásároljon teljes áron bármilyen Delphi C++ Builder, vagy RAD Studio terméket, és most a szokásos 1 év mellett további +1 év verziókövetéssel ajándékozzuk meg!

Delphi szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha Delphi vagy más Embarcadero szoftver vásárláson töri a fejét akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero szoftverek, így a Delphi kizárólagos magyarországi forgalmazójához és szerezze be nálunk Delphi szoftverét. További információért, árakért forduljon a Ker-Soft kollégáihoz a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon. Bővebben az akciókról a Ker-Soft oldalán

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük