Decemberi Delphi, RAD Studio és C++Builder akciók

Decemberben az ünnepek közeledtével, az alábbi 5db! akció van érvényben. (Ezek között van ország-specifikus akció is, azaz olyan ami csak Magyarországon érhető el. Konkrétan csak a Ker-Soft-nál, a Delphi magyarországi forgalmazójánál)

10.3.3 Megjelenési Akció (15%-20%-25%)

A november végén megjelent 10.3.3-as verzió most akár 25%-al olcsóbban beszerezhető (Professional verzió esetében 15%, Enterprise esetében 20%, Architect esetében pedig 25% kedvezmény).

3 év verziókövetés 1 áráért

Ha hosszabb távra tervez a szoftverekkel akkor ez lehet egy hasznos akció. Bármilyen teljes áron vásárolt Delphi C++ Builder, vagy RAD Studio termékhez,  most 1 helyett 3 év verziókövetés jár!

Architect kiadás Enterprise áráért

Ha Archihect kiadásban gondolkodik, akkor most lehet egy jó alkalom azt beszerezni, mivel most a Delphi/Rad Studio/C++Builder Architect kiadását akciósan az Enterprise kiadás áráért vásárolhatja meg.

RAD Studio + InterBase 2020 Akció

Egy InterBase-es akció is belefért a többi közé. Amennyiben most vásárol RAD Studio Architect kiadást INGYEN megkapja az InterBase Server + Unlimited-et, (melynek értéke alapból közel $7000).

Upgrade Akció (Professional-ról Enterprise-ra)

Ha úgy érzi, hogy cége már kinőtte a Delphi, RAD Studio vagy C++Builder Professional kiadásai által nyújtott funkciókat akkor van egy jó hírünk! Ha most upgrade-el Professional kiadásról Enterprise kiadásra komoly kedvezményhez juthat. Pontos számokat nem tudunk mondani, mert a kedvezmény mértéke ügyfél függő. Amennyiben érdekli, hogy Önt hány százalék illetné meg, lépjen kapcsolatba értékesítő kollégáinkkal!

Az akció December 20-ig érvényes! Az akciók egymással nem összevonhatóak!

További részletekért forduljon a Ker-Soft-os kollégákhoz.

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük