megjelent az interbase 2020

Megjelent az InterBase 2020

Az Embarcadero ma jelentette be az InterBase Relációs Adatbázis Management Rendszerének (RDBMS) új verzióját, azaz az InterBase 2020 megjelenését. Az InterBase egy remek DB engine olyan fejlesztők, független szoftverfejlesztő cégek, értéknövelő viszonteladók (VAR-ok) számára, akiknek kereskedelmi minőségű adatbázisra van szükségük, kifejezetten alacsony teljes tulajdonosi költségek mellett és gyakorlatilag nulla adminisztrációval.
 
A számos új funkciónak köszönhetően az InterBase új kiadása csúcsteljesítményű szolgáltatást tesz lehetővé a kiszolgálók számára, többféle adattárolási lehetőséggel. Ráadásul az InterBase 2020-t Ön akár a mobil eszközén is futtathatja beágyazott adatbázisként.

Az új verzió újdonságai

• Database Tablespaces
• Új OS platform támogatás beágyazott verziókhoz (Android 64-bit és macOS 64-bit)
• Továbbfejlesztett teljesítményfigyelés
• Data Dictionary DDL
• SQL optimalizálás
• Biztonsági fejlesztések
• Továbbfejlesztett IBConsole Windows-hoz

Részletes leírás az újdonságokról ITT (angol nyelven)

InterBase letöltése

Az InterBase 2020 egy “major” kiadás. Az InterBase Server Edition for Windows már most elérhető. Ezt rövidesen követi a Linux és a MacOS támogatása. Az InterBase ToGo verziók az összes támogatott operációs rendszerhez rendelkezésre állnak.

InterBase új verziójának letöltése
 
● Az InterBase szerver kipróbálásához kattintson ide:
www.embarcadero.com/products/interbase/start-for-free
● A fejlesztői kiadáshoz látogasson el a következő oldalra:
www.embarcadero.com/products/interbase/developer/free-download
● Az összes platformon található beágyazott kiadásokhoz látogasson el a www.embarcadero.com/products/interbase/togo/start-for-free webhelyre.

Telepítési útmutató
A telepítési útmutatót és a kapcsolódó megjegyzéseket a következő webhelyen találja: http://docwiki.embarcadero.com/InterBase/2020/

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük