Megjelent az InterBase 2020 második frissítése

Okóber elején megjelent az InterBase 2020 Update 2. Az InterBase 2020 Update 2 kiterjeszti a Common Table Expressions adatbázis-támogatását a rekurzív CTE támogatásával. Mostatól az ISQL dialect az elmúlt években hozzáadott szolgáltatások (EUA adatbázis-beállítások és EUA felhasználói rekordok, Change View Subscription definíciók és ezek adatbázis-/táblasémákban való felhasználása, titkosítási kulcs-definíciók) alapján is képes információkat kinyerni. Az InterBase 2020 Update 2 több mint 40 jelentett problémára tartalmaz javításokat, beleértve azokat is, amelyeket az InterBase 2020 Update 1 1. és 2. gyorsjavítása már érintett. Az adott frissítésről további információkat az InterBase doc wiki oldalán belül az Újdonságok oldalon olvashattok.

Ezenfelül az InterBase 2020 Update 2 ToGo kiadása natív támogatást ad a macOS ARM CPU-khoz, és egy univerzális bináris csomagot kínál (az Intel és az ARM binárisokat egyesítve) a macOS telepítéséhez. Ennek a támogatásnak egy pre-release verziója megtalálható a nemrégiben kiadott RAD Studio 11-ben is.

Végezetül szeretnénk emlékeztetni arra, hogy ebben az évben az Embarcadero jelentősen frissítette az InterBase ADO.NET illesztőprogramját is, amely elérhető NuGet és GitHubon a következő helyen leírtak szerint: https://docwiki.embarcadero.com/InterBase/2020/en/ADO.NET_Driver.

Hozzászólok

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.