Delphi Születésnapi Showcase Challenge

A hivatalos Embarcadero blogon már néhány hónapja elérhető a Showcases felület ahol fejlesztők a világ minden pontjáról bemutathaják a Delphi-vel vagy C++Builder-el elkészített alkalmazásaikat. Már most is több mint 50 ilyet töltöttek fel, de a mostani ösztönző hatására ez a szám hamarosan tovább fog növekedni.

Delphi Showcase Verseny

A Delphi közelgő 26. születésnapja alkalmából a gyártó most egy extra motivációval ösztönzi az újabb Showcase projektek publikálását. Mindenki aki 2021 February 14-ig beküldi a saját Delphi-alapú alkalmazásával kapcsolatos információkat egy 100 dolláros ajándékkártyát kap.

És ez még messze nem minden!

Az a három Showcase projekt amelyik a legtobb Twitter like-ok kapja különdíjban is részesül. Az első helyezet 3000 dollár készpénzt valamint egy teljes RAD Studio Architect licence-t és egy InterBase Server licencet melynek eggyüttes értéke meghaladja a 10,000 dollárt. A második és harmadik helyezett pedig 500 dollár készpénzt valamint egy teljes RAD Studio Professional Licence-t.

A további részletekről a hivatalos Embarcadero blog-on olvashat vagy a Ker-Soft-nál, az Embarcadero magyarországi forgalmazójánál érdeklődhet.

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.