Decemberi Embarcadero Akciók

+24 hónap verziókövetés ajándékba

Ez az akció elsősorban az elkötelezett, hosszabb távra tervező felhasználókat célozza meg.  Ha december 31-ig vásárol listaáron bármilyen Embarcadero terméket (Delphi, RAD Studio, C++Builder, InterBase) akkor a szokásos 12 hónap verziókövetés mellé további +24 hónapot kap ajándékba! 

Az akció más akciókkal nem összevonható! 

15% kedvezmény minden termékre

December 31-ig minden termék minden verziója 15%-al olcsóbb. Ami ezt az akciót különlegessé teszi, hogy ezúttal az akció más akciókkal is kombinálható (Archihect Enterprise áron és az Ajándék Webkomponens akció). A 36 hónapos verziókövetéses akcióval nem kombinálható. 

Az akció más akciókkal nem összevonható! 

Architect kiadás Enterprise áráért, vagy ajándék webkomponens Enterprise/Architect kiadásokhoz

Mindkét akció már novemberben is érvényben volt, de egész decemberben is érvényben maradnak (de sem egymással, sem más akciókkal nem vonhatók egybe)

Év végéig Enterprise kiadás áráért lehet megvásárolni az Architect kiadást mindhárom termékből. Az akció csak Named user, network named, és concurrent licencek esetében érvényes (megújítások, vagy oktatási licencek esetében nem).

Az Architect kiadás az alábbi fejlesztőeszközöket tartalmazza: Sencha ExtJS Professional licenc, InterBase ToGo mobil telepítési licenc, RAD Server multi-site központi telepítési licenc, AquaData Studio licenc, FmxLinux csomag, egyéves term key a Ranorex Studio-hoz


Az első 12 hónapot követően az Architect kiadás megújítási díja lesz érvényben.

Ugyancsak év végéig minden listaáron vásárolt Enterprise vagy Architect kiadás mellé választhat egy webkomponenst ajándékba.

  • Az IntraWeb lehetővé teszi, hogy egy asztali alkalmazáshoz hasonlóan fejlesszen, de szabványos HTML-ként és JavaScript-ként telepítse a kész alkalmazást az internetre, pluginok felhasználása nélkül.
  • TMS Web Core egy hatékony keretrendszer modern webalkalmazások létrehozásához a RAD Studio-ban.
  • Az UniGui segítségével a RAD Studio fejlesztők egyedi vizuális komponensek segítségével hozzhatnak létre, tervezzhetnek és tesztelhetnek webalkalmazásokat az IDE-ben.

Embarcadero licencek vásárlása

Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik akció keresse fel a Ker-Soft – az Embarcadero hivatalos partnerének oldalát ahol további információkat kaphat az akcikról.

Hozzászólok

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük