Delphi Architect és Enterprise akció augusztus 14-ig

Habár még van néhány nap a július eleje óta tartó promócióból máris itt van az újabb akció, mely ezuttal a Delphi/RAD Studio/C++ Builder Architect és Enterprise kiadásai iránt érdeklődők számára lehet egy remek lehetőség. Az új 10.4-es verzió újdonságairól itt írtunk részletesen.

Architect kiadás Enterprise áron

Augusztus 14-ig vásárol az Enterprise kiadás jóval barátibb áráért juthat hozzá a Delphi, a RAD Studio vagy a C++Builder szoftverek Architect kiadásához. Ez már önnmagában kb 33%-os kedvezményt jelent. Ráadásul az alapból a licence-hez járó 1 éves verziókövetésen felül a második évben is csupán az Enterprise kiadás verziókövetésének árát kell megfizetni, ezzel pedig további komoly összeget lehet megspórni.

Mit tud az Architect?

Az Architect kiadás egy teljes fejlesztői csomagot biztosít, így funkcionalitásban is jóval többet tud mint a Enterprise változat (hát még a Professional). Az Architect fejlesztői csomag az alábbi licenceket is tartalmazza:

  • Sencha ExtJS Professional licence
  • InterBase ToGo mobil telepítési licence
  • RAD Server multi-site központi telepítési licence
  • AquaData Studio licence
  • Az FmxLinux csomag
  • Egyéves term key a Ranorex Studio-hoz

További részletes összehasonlításért tekintse meg a termékek részletes funckionalitését leíró feature matrixot.

DELPHI – RAD STUDIO – C++BUILDER FEATURE MATRIX

Enterprise kiadás 20% kedvezménnyel

Vagy ha Önnek nincs szüksége az Architect kiadásban (eszköztárban) szereplő összes eszközre és funkcionalitásra, viszont a Professional kiadás funkcionalitása kevés, akkor most lehet egy remek lehetőség arra, hogy beszerezze az Enterprise kiadást, mivel most 20%-al olcsóbban juthat hozzá.

Mindkét fenti két akció jelen állás szerint augusztus 14-ig tart!

*Az akciók más akciókkal nem összevonhatók.

A további résztelekért vegye fel a kapcsolatot a Ker-Soft-tal az Embarcadero hivatalos magyarországi partnerével és viszonteladójával.

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.