Novemberi 10.3.3 Early Bird akció és C++Builder akció

Novemberben a Ker-Soft, az Embarcadero magyarországi forgalmazója és kizárólagos hivatalos partnere összesen három különböző akcióval kedveskedik a Delphi és a C++Builder ügyfeleinek.

Delphi és RAD Studio 10.3.3 akció

Hetek kérdése és megjelenik a rengeteg újdonságot tartalmazó Delphi/C++Builder/RAD Studio új, 10.3.3-as verziója. Ennek örömére, ha már most előrendeli az új verziót, akkor Professional verzió esetében 15%, az Enterprise verzió esetében 25%, Architect esetében pedig 30% kedvezményre jogosult. Használja ki ezt a rendkívüli lehetőséget! (és bár nincs erről hivatalos információ, de valószínűsíthetően az új verzió alapjáraton is valamivel drágább lesz, így az elővásárlási kedvezmény még nagyobb megtakarítást jelenthet!)

Bár az összes pontos részlet még nem derült ki a 10.3.3-as verzióról és pontos megjelenési dátum sincs még, de itt megnézheti, hogy milyen tervezett funkciókkal bővül majd az új verzió.

Minden második licence 50% kedveménnyel

Ezzel párhuzamosan egy másik (az első verzióval nem összeköthető) akció is indul. Ha most 2db (vagy akárhány páros számú) Delphi, C++Builder vagy RAD Studio licence vásárlása mellett dönt, minden második licence-re 50% kedvezményt kap!

Hatalmas, 45%-os C++Builder Akció

Végezetül, de nem utolsó sorban. Ha most vásárol C++Builder szoftvert, akkor most (bármelyik kiadást is választja) 45%-al olcsóbban juthat hozzá!!! C++Builder esetében ez az akció meg übereli is a fentebb részletezett akciókat. Ne szalassza el ezt a különleges alkalmat!

Delphi szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha Delphi vagy más Embarcadero szoftver vásárláson töri a fejét akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero szoftverek, így a Delphi kizárólagos magyarországi forgalmazójához és szerezze be nálunk Delphi szoftverét. További információért, árakért forduljon a Ker-Soft kollégáihoz a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük