Az Enterprise Connectors most már része a RAD Studio Enterprise és Architect kiadásoknak

Mint ahogyan azt egyesek már Atanas Popov előző havi blogposztjában is olvashatták, az Embarcadero több változtatásra készült az Enterprise és az Architect kiadások SKU-ját illetően.

Nos, az egyik ilyen pozitív változtatás, hogy mostantól minden 10.3-as Delphi, C++Builder és RAD Studio szoftver Enterprise és Architect kiadáshoz ingyen jár az Enterprise Connector (CData FireDAC Professional) 1 éves előfizetése (amit eddig amúgy $999-ért árultak).

Az Enterprise Connector-ok, (melyek mostantól egy külsős partner cég, a CData alát fognak tartozni) , megkönnyítik az alkalmazások kapcsolódását különböző adatbázisokhoz és rendszerekhez.

Enterprise Connectors főbb előnyei:

  • Főbb előnyökA FireDAC Enterprise Connectors használatával könnyedén mozgathatja, integrálhatja és elemezheti az adatokat. Ezek a komponensek lehetővé teszik több mint 70 nagyvállalati alkalmazáshoz való integrációt, kapcsolódást, SQL segítségével.
  • Az alábbi rendszerekhez tartalmaz komponenseket: QuickBooks Desktop, MailChimp, Salesforce, YouTube, SugarCRM, Jira, SurveyMonkey, Amazon DynamoDB, Couchbase, PayPal, eBay, Google Sheets, Facebook, Twitter, Slack, Dropbox és még sok másik rendszerhez
  • Bővebb információért kattintson ide:

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.