Megújult a Quality Portal

Mire jó az Embarcadero Quality Portal

Az Embarcadero Quality Portal, más néven QP, egy dedikált weboldal, amelyen a felhasználók ticket-eket nyújthatnak be, beleértve a hibajelentéseket, javaslatokat és módosítási kérelmeket. Tekintettel a szoftverhibák elkerülhetetlenségére, a fejlesztők az ilyen jelentésekre támaszkodnak termékeik minőségének biztosítása érdekében.

A felhasználókat arra ösztönzik, hogy osszák meg az Embarcadero fejlesztőeszközeivel kapcsolatos tapasztalataik javítására vonatkozó ötleteiket. Ezeket a javaslatokat gondosan megvizsgálják, és ha a rendelkezésre álló erőforrásokon belül megvalósíthatóak, megvalósítják.

Az új Quality Portál a https://embt.atlassian.net/servicedesk/customer/portals címen található. Amikor először adja meg az URL-címet, a bejelentkezési/regisztrációs oldalra kerül átirányításra.

Az Embarcadero Quality Portál használata

Az új Embarcadero Quality Portal (QP) kezdőlapján linkek segítségével új funkciókérést, hibajelentést vagy dokumentációs problémát jelenthet. A jobb felső sarokban egy “Request” linket is talál, amelyen keresztül Ön – vagy más Embarcadero ügyfelek – a múltban már benyújtott kérelmei között böngészhet. Van egy személyes kép link is a fiókadatok szerkesztésének és a kijelentkezésnek az almenüpontjaival.

A hibajegy létrehozásához ki kell tölteni egy űrlapot, amelyben meg kell adni a részleteket, például a probléma összefoglalóját, az érintett komponenseket, verziókat és a részletes leírást. A felhasználók fájlokat is csatolhatnak, és megadhatják a megosztási beállításokat.

A felhasználók böngészhetik és kezelhetik a benyújtott jegyeiket, szűrhetnek státusz, létrehozó és kérvénytípus szerint. A meglévő jegyekhez megjegyzéseket lehet hozzáadni, de az eredeti jelentés módosítása korlátozott.

Gyakran ismételt kérdések

  • A felhasználók hozzászólhatnak a régi Quality Portal (QP)-riportokhoz, de az új kérdéseket az új portálon kell felvetni.
  • A régi QP-issue-k a belső szinkronizálás miatt nem láthatók az új portálon.
  • Az új portálra való átállást az Atlassian rendszerének elavulása tette szükségessé.
  • Az új QP az Atlassian felhőalapú tárhelyét használja a megbízhatóság érdekében.

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.