Megérkezett a 10.4.2 Delphi és C++Builder Community Edition

A 10.4.2-re frissített Delphi és C++Builder ingyenes Community Edition-je már elérhető! 

Az ingyenes és teljeskörű funkcionalitással rendelkező Delphi és C++Builder Community Edition kiadások célja, hogy segítsék az adott programozási nyelvek megismerését és a velük történő programozás kipróbálását. Ezek a nagyfunkcionalitású IDE-k minden olyan funkciót tartalmaznak, amellyel a hatékony alkalmazásfejlesztés megismerhető. 

A Community Edition célja megjelenéskor, a Professional kiadás minden funkciójának ingyenes elérhetővé tétele volt, diákok, és hobbisták számára. Ennek okán a mobilflejlesztési csomag, az asztali adatbázisfejlesztési csomag, és a runtime library-k teljes forráskódja is a részét képezik ezen kiadásnak. Most a 10.4.2 Sydney frissítéssel, a legújabb funkciókat is tartalmazza a Delphi és a C++Builder Community Edition. 

Ezen IDE-k az egyik legjobb módját jelentik a korszerű crossplatform alkalmazásfejlesztésnek, egyetlen kódbázisból fordítva, iOS Android, Windows, és macOS alá. Ráadásul ezt a könnyen tanulható Delphi nyelvvel tehetjük meg. Ez azon kezdők számára ideális, akik a programozási elképzeléseket valósítanák meg minél gyorsabban.    

A C++Builder azok választása akik jobban bele szeretnének mélyedni a programozásba. A fejlesztőkörnyezet rengeteg C++ Standard library-t tesz elérhetővé, miközben sokoldalú, a Delphiben is elérhető runtime library-ket is elérhetővé tesz. Ez a C++ fejlesztés győztes kombinációját adja. 

A Community Edition-ök tanulók, és hobbisták számára készült. Ha Ön egy kezdő programozó, akkor töltse le az Ön által választott Community Editiont. [Delphi 10.4.2 CE vagy C++Builder 10.4.2 CE]. Mielőtt azonban használni kezditek a Community Edition szoftvereket mindenképpen érdemes elolvasni, hogy milyen korlátozások érvényesek rájuk.

A Community Edition magánszemélyeknek és 5 fejlesztőnél kevesebbet alkalmazó szervezeteknek ingyenes. Ezen személyeknek és szervezeteknek évi 5000 USD-nél kevesebb bevétele kell hogy legyen. Ezek a termékek egy éves időszakos, és korlátozott kereskedelni licencel rendelkeznek. Ha nem biztos benne, hogy igénybe veheti a Commercial Edition-t, akkor kezdjen az ingyenes próbaverzióval, vagy olvassa át, a Community Edition License FAQ-t, illetve nézze át a “Letöltések” aloldalunkat. 

Amennyiben még ezek után sem biztos benne, hogy jogosult-e a Community Edition használatára, kérjük, inkább forduljon kérdésével a Ker-Soft-os kollégákhoz (a Delphi magyarországi hivatalos forgalmazójához viszonteladójához), mert az Embarcadero igen komolyan veszi a szoftvereivel való visszaélést.

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.