Appercept Delphi AWS SDK

Az Embarcadero a napokban bemutatott egy vadonatúj első osztályú AWS klienskönyvtárat a Delphi számára, amely hamarosan bekerül a Delphi és a RAD Studio Enterprise és Architect kiadásaiba. Tekintettel az Amazon Web Services (AWS felhőinfrastruktúrájának relevanciájára a mai IT-környezetben, az AWS-könyvtár beépítése jelentős hozzáadott értéket biztosít a Delphi és a RAd Studio ügyfelek számára.

Appercept és Embarcadero megálapodás

Az Embarcadero kétéves exkluzív disztribúciós megállapodást kötött Richard Hatherall-lal, az Appercept egyesült királyságbeli tulajdonosával a cég „AWS SDK for Delphi” termékéről. Az megegyezés kiterjed a mostani, illetve a későbbi funkciókra és frissítésekre is. Az AWS-könyvtár és a frissítések a GetIt-en keresztül érhetők el, és csak az aktív előfizetéssel rendelkező Enterprise és az Architect ügyfelek számára. Az AWS-könyvtárat használó ügyfelek az Appercepttől is támogatást kapnak az Embarcadero saját támogatási csapatán keresztül. A könyvtár jelenleg nem támogatja a C++Buildert, de a tervek szerint a jövőben ez is változni fog.

Amazon Web Services

Az Amazon Web Services (AWS) ma a világ vezető felhőszolgáltatása, jóval több mint 50%-os piaci részesedéssel. Az AWS számos szolgáltatást kínál, a tárolástól az mesterséges intellitencia-alapú szolgáltatásokig. Egy könnyen használható, nagy kapacitású AWS Delphi SDK jelentősen megkönnyíti az AWS felhőszolgáltatások használatát a Delphi ügyfélalkalmazásokban, (legyen szó asztali vagy mobil alkalmazásokról) és különösen hasznos lesz szerveralkalmazások építésénél is különösen, ha azok az AWS infrastruktúrában vannak telepítve.

Mire számíthatunk az Appercept SDK-tól?

Az Appercept AWS SDK for Delphi nagymértékben kihasználja a modern nyelvi és keretrendszer-szolgáltatásokat, a PPL-től (Parallel Programming Library) az aszinkron műveletek anonim metódusaiig.

Ez a könyvtár közvetlen leképezést kínál az AWS API-khoz, kezdve az olyan szolgáltatásokkal mint például a tárolással (S3) és az értesítések (SNS), valamint a felhasználói fiókok és hozzáférési engedélyek támogatásával. Ez az SDK nemcsak közvetlen hívásként teszi elérhetővé az API-kat, hanem számos könnyen használható konstrukciót és adatstruktúrát is kínál, így a leggyakoribb AWS-műveletek nagyon kis kód mennyiségét igényelnek, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy inkább az üzleti logikára összpontosítsanak.

The library comes with extensive documentation and demos, making it easy to embrace. It also ships with full source code, enabling users to learn how the solution works and debug it directly within their applications.

Want a quick demo? This is all you need to write to have a list of S3 buckets (or folders):

A könyvtár kiterjedt dokumentációval rendelkezik így könnyen áttekinthető. Továbbá teljes forráskóddal szállítják, így a felhasználók megismerhetik a megoldás működését, és közvetlenül az alkalmazásaikon belül végezhetik el a hibakeresést.

Bővebb információkért nézzétek meg az eredeti angol nyelvű blogbejegyzést, töltsétek le a alábbi Appercept AWS SDK brosúrát, vagy tekintsétek meg az alábbi bemutató videót.

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.