Megjelent a RAD Studio, Delphi, és C++ Builder 10.3.2-es frissítése

Örömmel jelentjük, hogy kijött a Rio 10.3-as verziójának második frissítése (azaz a 10.3.2). Így mától minden aktív követéssel (Update Subscription-el) rendelkező felhasználó számára elérhető a Delphi, C ++ Builder és a RAD Studio 10.3.2.

Ezzel az új verzióval a fejlesztők a MacOS App Store-t célozhatják meg a saját FireMonkey Delphi alkalmazásaik 64 bites verziójával, kihasználva a legújabb nyelvi jellemzőket a 64 bites Windows C++17 támogatásával, valamint produktívabbá válhatnak IDE-ben a továbbfejlesztett C++ kód kiegészítésekkel.

A 10.3.2-es trial verziók most már elérhetők az Embarcadero oldalán, a frissített termék “build”-ek pedig már elérhetők az online áruházban. Minden Update Subscription előfizetéssel rendelkező felhasználóknak az Embarcadero rendszere már küldött egy értesítő emailt a szükséges letöltési linkekkel.

Újdonságok a Rio 10.3.2-es verziójában:

  • macOS 64-bites támogatás Delphi alatt
  • C++17 támogatás Windows 64-bit alatt a C++Builder termékhez
  • Minőségbeli és teljesítménybeli javítások a C++ Code Insighhoz, a Clang képes fordítóhoz
  • RAD Servervarázsló, és deployement javítások automata FireDAC adatbázis feltérképezéssel, és API dokumentációval, új RAD Studio adminisztrátori console-al és sok más egyébbel
  • Firebase push notification támogatás a FireMonkey csomagba Android alkalmazásokhoz
  • FmxLinux bundling Delphivel, és RAD Studioval a Linux Client Application támogatásához
  • Jelentős VCL minőségbeli javítások
  • És sok más

Kipróbálná az új verziót? Letöltom a RAD Studio 10.3.2 trial verziót.

Minden új licencvásárlás 12 hónap verziókövetéssel jár. Ennek segítségével automatikusan hozzáférhet minden új kiadáshoz egy évig! Jelenleg is érvényes Update Subscription-el rendelkező ügyfeleink számára, a RAD Studio 10.3.2 természetesen már letölthető.

Bővebb információt a Rio 10.3.2-ről a verzió hivatalos oldalán találhat, árazással kapcsolatos információkat pedig az sales@kersoft.hu emailcímen kérhet a Ker-Soft-tól, az Embaracadero kizárólagos magyarországi disztribútoránál.

További hasznos linkek:
Docs
Docwiki
Feature Matrix

Regisztrált felhasználók az alábbi linkeken tölthetik le az installer-eket:
RAD Studio
Delphi Rio
C++ Builder Rio

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.